Valpsjuk

är just nu helt inställd på att jag vill skaffa en till hund nån gång i framtiden och har länge tänkt på att det ska vara en omplacering för att ge någon ett trygt och bra hem! men börjar ångra mig lite när jag tänker tillbaka på Selma som valp. Nu va hon nog världens enklaste valp som bara tugga på nån sko och blev rumsren på typ två dagar.. Men hon blev ju också den spralliga, energifyllda hund jag ville ha som verkligen vill träna och vara med överallt, det är ju inte säkert att en omplacerad hund blir så även om man kan jobba upp mycket.
Som rubriken avslöjar så har jag alltså kollat valpar ett tag nu. Men det blir nog inte aktuellt förrän efter sommaren.

 
 

Miljöträning

Blev en liten tur till Gävle för lite miljöträning, vilket gick jätte bra! De va inte så jätte mycket folk ute men bara nya lukter blir ju en annan upplevelse. Sen mötte vi en grupp med hundar och jag skulle tro att dom träna lite vardagslydnad men det var iaf ett underbart tillfälle att träna lite på.


''fot''


Nyheter från Hööks

Jag handlar det mesta till hunden på Hööks och tycker alltid att jag får bra hjälp och framförallt bra produkter. Nu har dom dessutom 15% rabatt på hela hundsortimentet så då kommer jag självklart inte kunna hålla mig därifrån! 
Här har ni tre saker som ligger högt upp på min shoppninglista:
 
 

Hofors

Som sagt så blev det en liten resa till Hofors och även en snabbis på Grangården och inhandlade ett halsband (kan bara inte låta bli att skämma bort hunden). Selma har iaf vart otroligt duktig, hon fick tyvärr sitta lite mycket i bilen men det gick bra. Hon fick ju trotts allt springa lite i skogen och även få träna lite där på parkeringen/promenadspåret.

dagens planer.

Hade planerat en riktig träningsdag idag eftersom det är så underbart väder.. men då har lillebror lite vikta matcher så självklart måste vi stötta han/laget, så då blir det nog en tur till Hofors och så får vi köra lite träning där ist kanske.. Men träning på ett eller annat sätt blir det! är så otroligt taggad för sommaren just nu.

every moment counts


Nystart

Har nu startat en ny blogg om min favoritsysselsättning.. Vi får väl se hur länge det håller ;)
Nu sitter jag iaf bänkad framför symaskinen igen och fokuserar på halsband, och just nu är det ett brett med kedja jag håller på med.. Dock utan kedja eftersom jag inte hittat någon bra.